Bijgewerkt tot 14-09-2017
Voor velen is het kopen van een huis en de hypotheek die daarbij hoort een van de belangrijkste financiŽle beslissingen die men in zijn of haar leven neemt. Professionele begeleiding en advies is dan ook geen overbodige luxe.

Voor een vakkundig en klantgericht hypotheekadvies bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen adviseren en bemiddelen in de hypotheken van vrijwel alle geldverstrekkers die in Nederland actief zijn en daarom zijn wij altijd in staat u te voorzien van een hypotheek die bij u past.

Onze tarieven zijn als volgt:

Ä1.695,- voor starters
Ä1.895,- voor niet-starters (+Ä200,- bij eventuele waardeoverdracht)

Benieuwd wat eerdere klanten van onze dienstverlening vonden? Kijk dan eens op onderstaande link:
Klantbeoordelingen UVEO

Onze dienstverlening is zeer ruim van aard in tegenstelling tot veel andere hypotheekaanbieders en omvat de volgende werkzaamheden:

1. Het inventariseren van uw persoonlijke situatie en wensen.
2. Het onderzoeken van een hypotheekconstructie die past bij uw persoonlijke wensen en bestedingsmogelijkheden, daarbij rekening houdend met de voor u geldende fiscale regels.
3. Uitleg van de voor- en nadelen van de verschillende opties waarbinnen uw wensen gerealiseerd kunnen worden.
4. Het opstellen van een aanvraag voor offertes bij ťťn of meer financiŽle instellingen.
5. Het vergelijken van de ontvangen offertes en advisering aan u ten aanzien van de keuze van de af te sluiten hypotheekconstructie en financiŽle instelling.
6. Advisering van eventuele aanvullende verzekeringen gericht op het beschermen van het door u aan te kopen pand, alsmede voorzieningen gericht op het betaalbaar houden van de woonlasten ingeval van werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of overlijden van (ťťn van) de kostwinner(s).
7. Het verzorgen van alle contacten met de financiŽle instelling om te komen tot een definitief akkoord over de aan u te verstrekken hypothecaire geldlening en de aan de hypotheek verbonden verzekeringen.
8. Het controleren van de hypotheekakte en de verzorging van de contacten tussen de geldverstrekker en de notaris waar de hypotheekakte zal worden ondertekend.
9. Indien gewenst: Het verzorgen van een aanvraag voor een taxatierapport voor de hypotheekaanvraag bij een erkende taxateur.
10. Indien gewenst: Begeleiding bij de aanvraag van Voorlopige teruggaaf van het belastingvoordeel (kosteloos).
11. Indien gewenst: Begeleiding bij het indienen van de Belastingaangifte over het jaar van aankoop (kosteloos).
12. Het beheer van uw hypotheek gedurende de looptijd.

Heeft u interesse in een vrijblijvend adviesgesprek stuur dan een mailtje naar info@uveo.nl met uw contactgegevens en wij nemen binnen 24 uur contact met u op. U kunt uiteraard ook telefonisch contact met ons opnemen.
uveo002015.gif uveo002013.gif uveo002011.gif uveo002009.gif uveo002007.gif uveo002005.gif uveo002003.gif uveo002001.gif
     Hypotheekrente
  1jr vast vanaf 1,15%
  5jr vast vanaf 1,35%
10jr vast vanaf 1,64%
20jr vast vanaf 2,35%